flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакантна посада

17 вересня 2015, 08:56

 Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста з інформаційних технологій.

Чим займається спеціаліст з інформаційних технологій в суді ?

-  Організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення  комп'ютерного  обладнання,  комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм статистичної звітності, автоматизованої системи електронного документообігу, створенні локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу, встановлення в суді спеціального комп'ютерного обладнання тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу.

- Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

- Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп'ютерної техніка, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються в суді.

-  Організовує проведення робіт щодо інсталяції програмного забезпечення.

-  Здійснює обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп'ютерної мережі.

- Надає консультативну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання комп'ютерного обладнання і програмного забезпечення.

- Забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

-  Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

- Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

- Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

- Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції з урахуванням положень пункту 5.1 цієї інструкції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

-  Відповідальний за формування і надсилання копій судових рішень на адресу інформаційно-технічного адміністратора Єдиного державного реєстру судових рішень.