flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД

22 грудня 2017, 15:09

Ковпаківський районний суд міста Суми

НАКАЗ № 76-ОД

 

22 грудня 2017 року                                                                              місто Суми                                                       

Про оголошення конкурсу на

заміщення вакантної посади

 

         Відповідно до вимог розділу IV  глави 1 статті 21, глави 2  статті 22 та статті 23 Закону України «Про державну службу» від 10 грудня  2015 року, постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 «Про затвердження конкурсу на зайняття посад державної служби», у зв’язку із необхідністю заміщення вакантної посади державного службовця, -

Н А К А З У Ю:

  1. Оголосити конкурс на зайняття тимчасово вакантної посади державного службовця категорії «В» - секретаря судового засідання ( 2 посади).
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця категорії «В» - секретаря судового засідання. (Додаток 1).
  3. Наказ про оголошення конкурсу та умови проведення конкурсу на заміщення тимчасово вакантні посади державного службовця категорії «В» - секретаря судового засідання надіслати на електрону адресу Міжрегіонального управління у Харківській та Сумських областях та розмістити на офіційному сайті Ковпаківського районного суду м. Суми.

Провести конкурсний відбір на вищезазначену посаду 15 січня 2018 року за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева 12,          3 поверх, зал судових засідань № 2.

  1. Виконання функцій адміністратора під час проведення конкурсного відбору на посаду державної служби категорії «В» покладається на головного спеціаліста з питань персоналу Бурсову Ю.О., якій необхідно забезпечити прийом документів від кандидатів на заміщення вакантної посади категорії «В» секретаря судового засідання протягом 21 календарного дня з дня опублікування повідомлення про оголошення конкурсу на сайтах Національного агентства України з питань державної служби та Ковпаківського районного суду м. Суми.
  2. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Керівник  апарату Ковпаківського

районного суду міста Суми                           В.І.Пономаренко