flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Умови проведення конкурсу

05 лютого 2020, 09:43

ДОДАТОК 1

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом керівника апарату суду

 № 12 -ОД від 05.02.2020

 

УМОВИ

проведення конкурсу на зайняття тимчасово вакантної посади державної служби категорії «В» -  секретаря судового засідання

 Загальні умови

Посадові обов’язки

1.                                  Виконання необхідної роботи при розгляді справ (підготовка листів, виписка повісток та інше).

2.                                  Виклик учасників процесу та свідків.

3.                                  Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду у судовому засіданні.

4.                                  Перевіряє наявність і з’ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

5.                                  Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

6.                                  Веде протоколи судових засідань, журнал судового засідання. Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

7.                                  Оформлення кримінальних, цивільних, адміністративних справ та інших матеріалів після їх розгляду в суді.

8.                                  Ведення журналу судових засідань та відмітка про результати розгляду справ.

9.                                                                                  Виписка виконавчих листів по справам про стягнення аліментів, заробітної плати, поновлення на роботі.

10.                                                                         Здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

 

 

11.            Друк копій вироків, постанов по адміністративним матеріалам, де застосовано               адміністративний арешт, виправні роботи.

12.           Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та                                іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи.

13. Виконання інших доручень суддів, керівника апарату суду, помічника судді, що   стосується організації розгляду судових справ.

Умови оплати праці

Відповідно до штатного розпису                    посадовий оклад становить  3810,00 грн., надбавка за вислугу років  ( за наявності стажу державної служби), надбавка за ранг державного службовця та премія

Інформація про строковість чи безстроковість

призначення на посаду

Тимчасово на період перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною

Перелік інформації, необхідної  для

участі в конкурсі, та

строк її подання

·          заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби (далі – Порядок) 

·          резюме за формою згідно з додатком 2¹ до  Порядку, в якому обов’язково зазначається така інформація:

-       прізвище, ім’я, по батькові кандидата

-       реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України

-       підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти

-       підтвердження рівня вільного володіння державною мовою

-       відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах

·          заява, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

      Якщо особою, яка бажає взяти участь у конкурсі, незалежно від обставин подано декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, її повторне подання не вимагається.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у конкурсі, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.

Державні службовці державного органу, в якому проводиться конкурс, які бажають взяти участь у конкурсі, подають лише заяву про участь у конкурсі.

 

Термін подання інформації, необхідної для участі в конкурсі, до                     19 лютого 2020 року  

Додаткові ( необов’язкові документи)

Заява щодо забезпечення розумним пристосуванням за формою згідно з додатком 3 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби

Місце, час і дата початку проведення оцінювання кандидатів

21 лютого 2020 року о 09.00 годині

м. Суми, вул. Першотравнева 12, зал судових засідань № 2, поверх 3

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Бурсова Юлія Олександрівна

(0542) 61-01-28

inbox@kv.su.court.gov.ua

 

 Кваліфікаційні вимоги

 

Освіта

Вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

Досвід роботи

Без вимог до стажу роботи.

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Володіння іноземною мовою

Не є обов’язковим

 

Вимоги до компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

Освіта

Вища, за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»

Професійні чи технічні знання

Виготовлення виконавчих листів, робота в КП «Д-3»

Знання сучасних інформаційних технологій

Впевнений користувач ПК

Особисті якості

Відповідальність, системність і самостійність в роботі, наполегливість, вміння працювати в стресових ситуаціях, орієнтація на саморозвиток, дисциплінованість

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

Знання законодавства

Конституція України, Закон України «Про державну службу», Закон України «Про запобігання корупції»,

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції ( положення про структурний підрозділ)

Цивільний процесуальний кодекс України, Кримінальний процесуальний кодекс України, Інструкція з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України від 17.12.2013                № 173