flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Узагальнення з питань наповнення інформацією веб-сторінки cуду за I-ше півріччя 2014 року

27 серпня 2014, 14:29

 Узагальнення з питань наповнення інформацією веб-сторінки Ковпаківського районного суду міста Суми

 за перше півріччя 2014 року

Протягом періоду з січня по червень 2014 року помічником голови суду та головним спеціалістом з інформаційних технологій Ковпаківського районного суду міста Суми вживались дієві заходи щодо дотримання вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» у частині систематичного та оперативного оприлюднення інформації, забезпечення прозорості та відкритості діяльності Ковпаківського районного суду міста Суми.

Вся інформація, що стосується діяльності Ковпаківського районного суду міста Суми розміщена на офіційному веб-сайті (http://kv.su.court.gov.ua). Протягом січня-червня 2014 року постійно оновлювались такі рубрики, як: Новини та оголошення; Вакансії; Доступ до публічної інформації; Показники діяльності суду за півріччя та рік; Списки справ, призначених до розгляду; Списки апеляційних скарг; Списки справ направлених для розгляду до апеляційного суду Сумської області; Списки автоматизованого розподілу справ тощо.

Також, протягом зазначеного періоду, здійснено оприлюднення інформації, зміст якої затверджено рішенням Ради суддів загальних судів від 28 лютого 2013 року № 12 та Наказом Державної судової адміністрації України від 17.02.2014 року №30.