flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Проведено лекцію студентам головою суду

02 жовтня 2014, 17:48

        02 жовтня 2014 року головою Ковпаківського районного суду м. Суми Чернобаєм Олегом Івановичем студентам 1 та 3 курсу коледжу Сумського національного аграрного університету було проведено лекцію на тему «Порядок розгляду кримінального провадження», «Присяжні в системі кримінального провадження в Україні», «Угоди у кримінальному провадженні», «Відповідальність неповнолітніх», «Порядок оскардення рішення суду», а також відповів на поставлені студентами запитання.

Після завершення лекції у студентів випала нагода бути присутніми при розгляді кримінального провадження у відкритому судовому засіданні відносно обвинуваченого Г. у вчиненні крадіжки (головуючий суддя Князєв В.Б.).

Крім того, помічником голови суду, для учнів була проведена екскурсія по суду, де вони відвідали канцелярію та архів суду. Присутні ознайомились з роботою працівників канцелярії та реєстрацією документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними в комп’ютерній програмі «Д-3», а також звернення до виконання судових рішень та порядок зберігання справ в архіві суду.