flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для представників ЗМІ

16 лютого 2015, 14:49

 Представники ЗМІ можуть пройти дистанційні курси в Інституті Медіа Права щодо проблем висвітлення роботи судової системи, судової реформи та судових процесів.

 

Доводимо до вашого відома, що Інститут Медіа Права оголошує набір на дистанційний курс «Суди і ЗМІ».

Курс розроблено для журналістів із метою підвищення їхніх знань щодо проблем висвітлення роботи судової системи, судової реформи та судових процесів. Обізнаність суспільства про судову систему напряму залежить від якості діяльності журналістів та ЗМІ. Надання громадськості повної, виваженої та грамотної інформації про діяльність судів неможливе без надання журналістам базових знань про організацію судової системи, повноваження судів при розгляді тих чи інших категорій справ, процедуру розгляду судами різних інстанцій справ, права та обов’язки учасників процесу тощо.

 

Після успішного складання підсумкового тесту, учасники отримають сертифікат про проходження Дистанційного курсу «Суди і ЗМІ».

 

Тематика курсу:

§ структура судової системи України;

§ види рішень судів та набуття ними чинності;

§ доступ до судових засідань та судових матеріалів;

§ право на справедливий судовий розгляд, презумпція невинуватості;

§ захист журналістських джерел;

§ поширення інформації про суд та суддів, практика Європейського суду з прав людини.

 

За більш детальною інформацією з питань участі в дистанційному курсу Ви можете ознайомитись на сайті: http://www.medialaw.kiev.ua/education/news/2886/