flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

16 серпня 2013, 16:48

Колектив Ковпаківського районного суду м. Суми вітає усіх українців із національним святом нашої державності Днем незалежності України!

24 серпня 1991 року є для нас усіх знаменним днем, який став вершиною багатовікової боротьби українців за втілення мрії — жити в незалежній державі.

Ця знаменна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Хотілося б, щоб з кожним роком це свято додавало всім нам наснаги і впевненості в нашому майбутньому.

Ми упевнені у щасливому завтрашньому дні України, віремо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення її незалежності.

Бажаємо Вам миру і злагоди у ваших родинах, міцного здоров'я, великого родинного щастя, достатку, миру, щедрої долі, взаєморозуміння, злагоди і благополуччя.

Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності й порозуміння, а щоденна праця стане надійною запорукою успіху.

Також нехай кожен день вашого життя буде наповнений радістю, теплом і новими здобутками, а мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім'я нашої України та її майбутніх поколінь.

Зі святом!