flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАЙЦІКАВИШЕ ІЗ З‎АЛИ СУДУ

23 серпня 2013, 11:37

НАЙЦІКАВИШЕ ІЗ З‎АЛИ СУДУ.

26 червня 2013 року у відкритому судовому засіданні в приміщенні Ковпаківського районного суду м. Суми розглянуто цивільну справу за позовом Клісенко В.П. до Мінаєва Г.М. про захист честі, гідності, відшкодування моральної та матеріальної шкоди.

Так Клісенко В.П. свої позовні вимоги обґрунтовував тим, що 16 березня 2013 року, по закінченню річного звіту Мінаєв Г. М., відповідаючи на незручні для нього запитання, щодо функціонування житлово-комунальної сфери міста, допустив висловлювання щодо нього особисто, які порушують його честь і гідність як громадянина України. Тому позивач просив суд ухвалити рішення яким зобов’язати відповідача Мінаєва Г.М, спростувати недостовірну інформацію, яку він проголосив під час звіту 16.03.2013 року по відношенню до Клісенка В.П. у відповідності з вимогами частини 7 статті 277 Цивільного кодексу України, а саме у спосіб, в який вона була поширена. Крім того, зобов’язати Мінаєва Г.М. виплатити йому кошти в якості відшкодування моральної шкоди та зобов’язати Мінаєва Г.М. відшкодувати кошти, витрачені на ліки при лікуванні в кардіології денного стаціонару та витрати пов’язані з проведенням операції і лікуванням у стаціонарі ЦМЛ, а також повернути понесені ним судові витрати.

Рішенням Ковпаківського районного суду м. Суми в задоволенні позову Клісенко В.П. було відмовлено за необгрутованістю.

03.07.2013 року від Кісленка до суду надійшла апеляційна скарга на рішення Ковпаківського районного суду м. Суми від 26.06.2013 року.

Ухвалою колегії суддів з розгляду справ цивільного судочинства апеляційного суду Сумської області від 08.08.2013 року апеляційну скаргу Клісенка В.П. відхилено.

Рішення Ковпаківського районного суду м. Суми від 26.06.2013 року в даній справі залишено без змін.