flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч із студентами

07 листопада 2013, 15:22

07 листопада 2013 року в приміщенні Ковпаківського районного суду м. Суми відбулася зустріч із студентами 3 курсу коледжу Сумського національного аграрного університету.

Помічник голови суду провела екскурсію приміщенням суду, ознайомила з діяльністю суду, роботою працівників апарату суду та архівом суду.

Студенти дізналися про реєстрацію, рух документів, що надходять до суду та порядок роботи з ними в комп’ютерній програмі «Д-3», порядок реєстрації справ різних категорій, порядок звернення до виконання судових рішень.

Секретарями суду наглядно було продемонстровано роботу автоматизованої системи документообігу суду (комп’ютерної програми «Д-3») та автоматичний розподіл справ за допомогою цієї програми, що є однією із складових забезпечення неупередженості розгляду справ суддями. Разом з тим, відбулося ознайомлення з роботою канцелярії суду.

Крім того, студентам було роз’яснено порядок надання та отримання інформації, порядок звернення до суду, про веб-сайт Ковпаківського районного суду м. Суми, порядок обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (кримінального провадження) та порядок надсилання судом учасникам судового процесу текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень.