flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"Урок справедливості" для 3-А класу

11 травня 2019, 09:46

Ймовірно третьокласники Сумської загальноосвітньої школи №15 після відвідин суду поділились враженнями і зацікавили інших школярів. Тож 10 травня 2019 року у нас знову були гості, для яких суддя Марина Косолап провела «Урок справедливості».
Цього разу в якості суддів себе спробували учні 3-А класу (вчитель Тетяна Бакурова). Спір вирішували між Конем та Хом’яком, героями мультфільму, наданого в рамках Всеукраїнської акції «Урок справедливості», ініційованої Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України в рамках реалізації грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».
За участь в «Уроці справедливості» діти отримали Диплом та цікаву книгу «Справедливці» - збірку віршів на правову тематику, в яких містяться цікаві задачі, що стануть у нагоді для проведення подібних заходів у школі.
А ми завжди раді співпрацювати з навчальними закладами й надалі проводити просвітницьку роботу серед дітей та молоді, тож пропонуємо бажаючим приєднуватися.