flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація для тих, хто має право голосу на виборах

02 липня 2019, 09:35

На дворі спекотне літо, період довгоочікуваних відпусток. В той же час триває процес підготовки Виборів до Верховної ради України, які призначено на 21 липня 2019 року.
Звертаємо увагу громадян на необхідність перевірити себе у списку виборців та заздалегідь звернутися до Державного реєстру виборців для внесення змін та, за необхідності, зміни виборчої адреси.
З’ясувати, чи внесено Вас до списку виборців, можна за допомогою он-лайн сервісу «Кабінет виборця».
Останній день звернення з заявою про внесення уточнень до попередніх списків виборців безпосередньо до Відділу ведення Державного реєстру виборців – 15 липня 2019 року.
Відповідно до вимог статті 274 Кодексу адміністративного судочинства України, громадянин може звернутися до місцевого загального суду з адміністративним позовом про уточнення списку виборців, в тому числі про включення себе до списку виборців, за місцем розташування виборчої комісії, але не пізніше, ніж за два дні до голосування, тобто до 18 липня 2019 року включно.

Довідка: Відділ ведення Державного реєстру виборців Ковпаківського району міста Суми знаходиться за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2, кабінет №89, телефон – 22-00-17.